Girişimcilik Programı

Girişimcilik Programı

İstanbul Gelişim Üniversitesi Öğrenci Dekanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Girişimcilik Merkezi'nde kendi işini kurmak isteyen siz değerli öğrencilerimizi aramızda görmek istiyoruz.

Programın Amacı

Girişimci olmak ve kendi işini kurmak isteyen siz değerli öğrencilerimizin, girişimcilik süreçleri, destek ve teşvikler, kuruluş aşaması, işletme türleri, kuruluş prosedürleri, e-ticaret platformları ve platformlara kayıt, KOSGEB destekleri, teşviklerden faydalanmak üzere proje yazımı süreçleri hakkında bilgi sahibi olması amaçlanmaktadır.

Programın İçeriği

Eğitimlerimiz 10 ders saatinden oluşmaktadır. Eğitim programı Öğrenci Dekanlığı web sitesi üzerinden ilan edilecektir.

Girişimcilik Programı Hakkında

• Program sonunda bir katılım belgesi veya sertifika verilmeyecektir.

• Program için başvurular 24 Nisan 2022 Pazar gününe kadar yapılabilecektir.

Mülakat 29 Nisan 2022 Cuma günü 14:00- 17:00 saatleri arasında K Blok 17. katta (Öğrenci Merkezi)
 gerçekleştirilecektir.

Başvuru yapan öğrencilerimizin belirtilen tarih ve saatte mülakat alanında hazır bulunması gerekmektedir.

• Mülakat sonrasında programa katılmaya hak kazanan öğrencilerimiz 5 Mayıs 2022 Perşembe gününe kadar e-posta yoluyla bilgilendirilecektir.

• Eğitim takvimi Öğrenci Dekanlığı web sitesi üzerinden ilan edilecektir.

Programa Katılım Şartları

• E-ticaret yapmak ve kendi işini kurmak niyetinde olmak,

• Üniversitemizde kayıtlı öğrenci olmak,

• KOSGEB teşvik ve hibelerinden faydalanmak isteyenler için
www.kosgeb.gov.tr adresi üzerinden çevrimiçi olarak düzenlenmekte olan "Geleneksel Girişimcilik Eğitimi"ne katılmış olmak,

• KOSGEB teşvik ve hibelerinden faydalanmak isteyenler için
www.kosgeb.gov.tr
 adresi üzerinden NACE kodlarını kontrol ederek faaliyet göstermek istedikleri sektörün desteklenen sektörler arasında olup olmadığını kontrol etmiş olmak.

Başvuru formu için tıklayınız.

*Başvurular sadece öğrenci mail adresiniz ile yapılmaktadır.