BAYKAR SAVUNMA İş İlanı

BAYKAR SAVUNMA İş İlanı

Ar-Ge merkezi ve üretim tesisleri bünyesinde farklı mühendislik disiplinlerinden 800 kişilik (mühendis, tekniker ve teknisyen) Ar-Ge ekibiyle farklı sınıflarda yer alan sabit kanat ve döner kanat insansız hava araçları için Uçuş Kontrol Sistemleri, Görev Bilgisayar Sistemleri, Otomatik İniş ve Kalkış Sistemleri, Komuta Kontrol ve Arayüz Sistemleri, elektromekanik Servo Aktüatör, Elektrik Güç Birimleri vb. sistemler elektronik donanım, yazılım ve yapısal özellikleri ile tasarlanıp, prototip ve test aşamaları neticesinde butik olarak üretilmektedir.

Baykar Savunma son olarak Türkiye'nin ilk Taarruzi İnsansız Hava Aracı (TİHA) olan Bayraktar AKINCI'yı geliştirmektedir. Bayraktar AKINCI TİHA, 6 Aralık 2019 tarihinde ilk test uçuşunu başarıyla yapmıştır. Çorlu Hava Meydan Komutanlığı'nda yapılan ilk uçuşta 16 dakika havada kalmıştır.

Detaylar ve bilgi için tıklayınız.