Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu Filmi Öğrencilerle Analiz Edildi

Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu Filmi Öğrencilerle Analiz Edildi

İstanbul Gelişim Üniversitesi öğrencileri, 28 Kasım 2023 Salı günü cep sinemasında Dr. Meltem İşler Sevindi eşliğinde izledikleri "Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu" (2019) filmini değerlendirdi. Kültürel gelişim kapsamında her Salı, bir film bir analiz mottosuyla yola çıkan Öğrenci Dekanlığı, bu hafta yönetmenliğini Özer Feyzioğlu'nun üstlendiği "Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu" (2019) filmini öğrencilerle buluşturdu.

Film, farklı bölümlerden öğrencilerin katılımıyla cep sinemasında izlendi. Filmin ardından öğrenciler kendi düşüncelerini ve film hakkındaki tespitlerini birbirleriyle paylaştı. Farklı disiplinlerde eğitim alan öğrencilerin bakış açılarıyla mercek altına alınan film, Dr. Meltem İşler Sevindi'nin önderliğinde analiz edildi. İşler Sevindi, filmi hem hikayenin gerçek zamanında hem de gösterim zamanında ele aldı. Filmin yapımcısı Mustafa Uslu ve işleri bağlamında bütüncül bir değerlendirme yapan Sevindi, filmi hem senaryo hem de yapım bağlamında öğrencilerle beraber inceledi. Uygulamalı olarak yapılan bu analiz, öğrencilerin katkılarıyla son buldu.