Öğrenci Dekanlığı -

1.   Öğrenci Dekanlığı
  2. Haberler

ENERJİDE İNOVASYON VE YAPAY ZEKA ETKİNLİĞİ

İstanbul gelişim üniversitesi öğrenci dekanlığı tarafından düzenlenen Coffee Talks’ta bu hafta Öğr. Gör. İzzet yavuz ‘Enerjide İnovasyon ve yapay zekâ’ konusunu ele aldı. Etkinlik, İstanbul Gelişim Üniversitesi'nin öğrenci yaşamını zenginleştirmek amacıyla düzenlediği popüler bir etkinlik serisi olan Coffee Talks'un bir parçasıydı. Bu haftaki konuşmacı olan Öğr. Gör. İzzet Yavuz, enerji sektöründe yaşanan değişim ve yapay zekânın bu alandaki rolü üzerine katılımcılarla bilgi paylaşımında bulundu. Öğr. Gör. İzzet Yavuz'un sunumu, enerji sektöründeki geleneksel yöntemlerin yerini alacak olan yenilikçi teknolojilerin ve yapay zekânın önemini vurguladı. Katılımcılara, yapay zekânın enerji üretimi, dağıtımı ve tüketimi süreçlerinde nasıl kullanılabileceği konusunda detaylı bir bakış sunuldu. Ayrıca, enerji sektöründe yaşanan dönüşümün, sürdürülebilirlik ve verimlilik açısından nasıl bir etki yaratacağı da tartışıldı. Öğrenciler, etkinlik sırasında Öğr. Gör. İzzet Yavuz'a çeşitli sorular yönelterek konunun derinlemesine analiz edilmesini sağladılar. Öğr. Gör. İzzet Yavuz, öğrencilerin sorularını içtenlikle yanıtlayarak katılımcılar arasında etkileşimi artırdı. Coffee Talks etkinliği, İstanbul Gelişim Üniversitesi'nin öğrenci merkezli bir yaklaşımla sunduğu eğitim dışı faaliyetlerden sadece biri. Öğrenciler, benzer etkinlikler aracılığıyla akademik yaşamlarını zenginleştirmeye ve kariyerlerine daha iyi hazırlanmaya devam edecekler.