Sanatsal Gelişim Atölyesi

Sanatsal Gelişim Atölyesi

İstanbul Gelişim Üniversitesi öğrencileri, 24 Ekim 2023 Salı günü Öğrenci merkezi 17. KattaÖğretim Görevlisi Şermin Tepe eşliğinde sanatsal gelişim atölyesi kapsamında karakalematölyesine katılım sağladılar.

Sanatsal Gelişim Atölyeleri kapsamında yapılan karakalem etkinliğinde soyut geometrik formlar oluşturarak yetenek ve hayal güçlerinin gelişmesine katkı sağlayacak yaklaşımlar izlenmiştir.

Verilen eğitimde; soyut geometrik formların oluşturulması, çizgi-form, karakalem tonlama, ışık-gölge teknikleri öğretilerek pratik edilmiştir.

Şermin Tepe etkinlik aşamasında karakalem tekniği ile beraber özgün yorumlamaya yönelik sanatın ve tasarımın yaklaşımlarına vurgu yaparak değinmiştir. Tepe uygulamalı olarak yapılanetkinlik sürecinde öğrenci çalışmalarını inceleyerek yorumladı. Sanatsal gelişim atölyesi katılım sağlayan öğrenciler tarafından oldukça ilgi gördü.